AnjaMiranda -

Sorry fellas..

Hello..
CPKAMERA! Jag hade bara 40 sekunder kvar på min låt så avbryts de för att de är för lite minne! *CYRRYKATTARSEL!!!
Jag är hemskt ledsen asså. Imorn blir det. LOVAR! Jag kan lika gärna avslöja vilka låtar de är då:
Elleh.. Nej ;)  Det får bli en överraskning, haha ;)
Nu ska jag nörda "New Girl" tills jag ska sova och tröstäta chips.. Byee, ha en go kväll! <3
 
**Currykattarsel: Mitt nya svärord. Det kommer ifrån våran lärares döda katt som hette så. Tycker de är sjukt kul att säga bara ;) 
 
Puss <3 
 

Gilla min blogg på Facebook!

Klicka på gillaknappen för att komma till sidan :) ♥
 
 

Kräft och räkfest :DD

Hej tjoppoloppsan ;)
Idag har jag varit med Nova och Isak som jag sa i mitt inlägg, och de var jättekul. Vi fick tillbaka lusten för "The Sims 2" ;) Nu ska vi snart är räkor och kräftor med hel familjen + mammas två kompisar. Den ena kompisen "Ylva" har redan hunnit komma och Annelie är påväg. Jag vet att jag hela tiden lovar att jag ska blogga oftare men jag vågar inte lova de längre, men jag lovar att försöka iallafall! :)
Det är riktigt dåligt med kommentarer numera, ni bara mailar? Mera kommentarer tack :)
Har fått önskemålet om en ny frågestund men för de måste jag ha fler frågor. Jag fick ju lite flera som jag inte tog med bland dom 10 förra gången men de var typ 6 st kanske. Men om jag ska ha frågestund så måste jag har minst 10 frågor. Jag kan säga att jag ska ha en då men då får ni maila eller kommentera en fråga under detta inlägget. Puss, så bloggar jag mer ikväll!
 
 

Inspelningsmikrofonen funkar!

Äntligen har jag knäckt koden! Jag kan spela in med micken! YAAAYY :DD <3

Hollisterbeställning!

Idag kom Hollisterkläderna så jag visar upp dom och pratar om lite mer allmän shit. Hade!

Snart börjar skolan..

Hello på er. Ursäkta för att jag inte har bloggat på några dagar men de kommer bli mycket mer när skolan börjar. Jag börjar skolan på onsdag och de ska faktiskt bli ganska kul. Asså de kommer bli så sjukt kul att få träffa alla som man inte hunnit träffa. (Du vet vem du är) 
Senast på tisdag kommer mina två t-shirts från Hollister! WOHOOOO!!
Beställningen var tydligen i Malmö igår så.. Hoppas ni mår bra för de gör jag. Jag lägger in ett videoinlägg imorn :)
Puss & Kram ♥

LIVESTREAM!

http://twitcam.com/blhaz
http://twitcam.com/blhaz
http://twitcam.com/blhaz
http://twitcam.com/blhaz
http://twitcam.com/blhaz

Svar på frågestunden

jag ger svar på 10 frågor från min mailadress.

VIDEOINLÄGG!!! :DDD

Sorry.

Hej på er. Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge. Har varit upptagen med livet ;) Nejmen, jag har varit med massa fina vänner och vi har haft allmänt kul ba. Imorn ska jag vara med Louise. Ska bli grymt som vanligt. Hade uppdaterat mer om de hade gått att blogga från mobilen. Det blev ännu en ändring i beställningen från Hollister. Istället för den rosa tog jag en annan rosa ;) Denna:
http://eu.hollisterco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=11558&storeId=19158&langId=-1&categoryId=110736&parentCategoryId=&topCategoryId=85265&productId=989469&seq=10
Hade gött mina sötisar! ♥

Lite ändring i beställningen ;)

Hej på er. Sorry för sen uppdatering, men jag har haft fullt upp med att vara social.. Yess..
Men, dom senaste dagarna har jag typ badat och varit med Hanna och Louise. Det har varit AWESOME!
Igårkväll tog jag och Hanniz ett kvällsdopp och de var super skönt. Idag var jag och badade med mina föredetta grannar också som jag har väldigt bra kontakt med eftersom den minsta har i stort sett växt upp med mig :)
Imorn ska vi beställa från Hollister och jag är så sjuuuuukt taggad! Det har blivit lite ändring i beställningen sedan förra gången jag skrev. Här kommer listan så bloggar jag mer imorn <3 

Fruktsallad. (Ursäkta dålig kvalitè, men den är inspelad på mobilen :DD)

 

Frågestund och bästa vännerna <3

 
Mailadress: [email protected]

Detta ska köpas in innan skolstart :DD <3

Här kommer bilder på de som jag ska köpa från Hollister innan skolstart :D
Puss xx ♥

Srry

Hej på er. Ursäkta för att jag inte har bloggat men jag har varit på landet (är) med Lollo och där har vi bara bloggat på våran blogg som vi har tsm. Så om jag inte har bloggat på hela dagen klicka HÄR. Vi badade idag btw!! Louise doppade inte huvudet men jag hoppade från en flotte flera gånger. Jag har inte bränt mig på en enda brännmanet på hela sommaren. De är ovanligt ;) Vad tycker ni om min blggdesign btw? Nu ska vi göra oss iordning så vi kan ligga och småprata nu såhär på kvällskvisten innan vi dejtar kudden båda två :) 
Puss på er mina söta små smultron ♥ xoxo /Miranda
 
 
 
Tjena! Jag heter Miranda då och mina främsta intressen är att fota, sjunga, shoppa och vara med min bästavän Louise. På min blogg skriver jag mest om min vardag och foto och jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg. Jag lägger upp Youtubecovers också så kolla gärna in den i kategorin "YoutubeCovers". Jag gör också egna Dip-Dye Shorts så om ni är intresserade av att beställa, klicka på kategorin "Shortstillverkning". Kraam ♥ e.l.f. Cosmetics Danmark
RSS 2.0