AnjaMiranda -

Sorry babes..

Hej på er. För er som har läst mitt förra inlägg så skulle ju jag vara klar med min header idag men den blev inte så bra så om ni låter mig jobba på den så ska det nog gå. Just nu tänkte jag ha denna design tills jag har gjort klart min design. Ju längre jag får jobba på den, ju bättre blir den. Jag har ju somsagt inte Photoshop utan "Photoscape". Nästan exakt lika bra. Det är gratis också. Länk hittar ni i förra inlägget. Nu ska jag mysa med brorsan och spela lite gitarr och sjunga. Ni får ha de så sjukt gött så lägger jag in ett ytterligare inlägg senare. Jag ska jobba på designen så mycket jag kan. Puss!

Ursäkta röran..

Hej på er mina söta! Ursäkta röran, eller vad säger man? Jag vet att jag har bytt design typ 100 gånger nu men detta blir den sista på ett tag. Jag tror att den kommer blir riktigt bra nu! Jag har skaffat ett riktigt bra bildredigeringsprogram liknande Photoshop fast man har råd då.. Det heter Photoscape. Du kan ladda ner det här:
http://www.brothersoft.com/download-photoscape-64064.html
 
På min nya design tänkte jag även ha en länk där man kan läsa om priser och liknande till mina Dip- Dye shorts som jag gör. Typ vilka nitar man kan välja på, vilka färger man får välja mellan. Lite sånt. Hoppas de blir bra så skriver jag mer sen! Puss!

Sant..

Ge mig filmtips!

 

Lagt märke till mina nya kategorier?

Naturfoton.

Hellöuuu på er! Som ni ser har jag ju skapat en ny kategori här som ska innehålla mina egna foton som jag tagit med mina systemkamera. Jag har en Canon 1100D för er som undrar :)
Här kommer ett foto så ni får se.

Bilder

Min Midsommarmat:
Blomsterbilder från landstället;

ÄNTLIGEN!

 

Videoinlägg <3

 

Shopping, shopping, och åter SHOPPING!

Goodmornin'. Idag ska jag och min familj åka in till stan för en heldag. Jag ska kolla på skor och massa almänna stuff. Medans jag är borta så ska ni få en fråga att svara på:
Och, Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner kronor på en lotteri?
                                           

Dagens outfit ♥♥♥

Sorry..

Sorry för att jag inte bloggade mycket alls igår men idag kommer ett videoinlägg strax. Sålänge får ni gå ut i de HÄRLIGA VÄDRET!! >:/

Så jävla goa!

 

VOS HAPPENING!??

Hellööö. Nu ska jag snart äta och jag har bara legat i sängen idag med min data. Orkar inte skriva mer nu. Skriver mer efter maten. Puss!

Lättare att uttrycka sig i videoinlägg?

Hejsan! Som ni har märkt så har jag ju gjort videoinlägg en del nu de sista, men de är för att jag tycker de är mycket lättare att uttrycka mig i video. Imorn tänkte jag visa er lite mer av mina favoritplagg jag har just nu. Hoppas ni ser framemot de. Puss sålänge!
Tjena! Jag heter Miranda då och mina främsta intressen är att fota, sjunga, shoppa och vara med min bästavän Louise. På min blogg skriver jag mest om min vardag och foto och jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg. Jag lägger upp Youtubecovers också så kolla gärna in den i kategorin "YoutubeCovers". Jag gör också egna Dip-Dye Shorts så om ni är intresserade av att beställa, klicka på kategorin "Shortstillverkning". Kraam ♥ e.l.f. Cosmetics Danmark
RSS 2.0